قالب دیوار باطری که توسط گروه فنی مهندسی میلینیوم تولید می شود در جهت سرعت بخشیدن به روند تولید، بصورت قالب دیوار باطری ده تایی ، قالب دیوار باطری دوازده تایی و قالب دیوار باطری پانزده تایی تولید میشود. ازمزایای قالب دیوار باطری می توان به موارد ذیل اشاره کرد:
- سرعت بالا در تولید
- فضای مورد نیاز کمتر نسبت به قالب های سنتی
- امکان اضافه کردن سیستم بخاردهی
- امکان تجهیز استراکچر قالب به جک های مکانیکی و هیدرولیک
- قالب دیوار باطری بصورت یکطرف نما ، دوطرف نما و اکسپوز
برای احداث یک سازه بتن آرمه، باید بتن خمیری در قالبهایی ریخته شود تا پس از پر کردن تمام حجم قالبها و سفت شدن، به شکل لازم در آید. از مهمترین گامها در احداث سازههای بتنی، انجام قالببندی است. به همین دلیل باید مجری و پیمانکار سازههای بتنی کاملا در جریان امور مربوط به قالببندی، از وسایل گرفته تا مشخصات و رواداریهای ابعاد و روشهای اجرایی قرار داشته باشند.
پس از استقرار قالبها در محل مربوطه باید از آنها کاملاً بازدید نموده و درزهایی که احتمالا باعث بیرون زدن شیره بتن خواهند شد، گرفته شوند.
پایداری از مهمترین خصوصیاتی است که باید در قالببندی رعایت شود. کافی نبودن مهاربندی پایهها و یا مهاربندی افقی سکوها، عدم تنظیم تعادل افقی بتنریزی که منجر به پر شدن یک قسمت از قالب، و خالی ماندن قسمت دیگر میشود، کف نامناسب در زیر قالب شالوده و یا زیر پایهها، عدم حضور کارگران ماهر، خوب نبستن قطعات قالب به یکدیگر، در نظر نگرفتن بارهای زنده و مرده وارده به قالبها و لغزش لایه خاک مجاور قالب و غیره میتوانند باعث خرابی قالبها گردند.
مقاله در مورد قالب بندی,تحقیق در مورد قالب بندی,دانلود تحقیق درباره ی قالببندی,گزارش در مورد قالب بندی,قالب بندی ستون,قالب بندی بتنی,قالب بندی فلزی,قالب بندی پی,قالب بندی دیوار,قالب بندی ساختمان های بتنی,انواع مصالح قالب بندی,قالب بندی آجری,قالب بندی چوبی,قالب بندی فولادی,قالب بندی آلومینیومی,قالب بندی فایبر گلاس,کلافها و سایر وسایل قالببندی,تأثیر طراحی سازه بر بهای قالببندی,
در ساختمانها و ابنيه بتنی قالبها، كه در حقيقت ظروف موقتی با شكل و فرم مورد نظر برای نگهداری ميلگردها (آرماتور) و بتن خيس تازه هستند، نقش مهمی به عهده دارند. قالب بندی قسمت عمده ای از مخارج ساخت و اجرای اسكلتهای بتنی و اجزای بتنی ساختمان را به خود اختصاص می دهد. هزينه مصالح، ساخت و اجرای قالبهای بتنی بستگی به شكل قالب و دشواری ساخت آن و نوع مصالح مصرفي دارد. در پاره ای از موارد ممكن است قالب بندی تا بيش از 75 درصد هزينه يك عضو بتنی را به خود اختصاص دهد. يك قالب، در عين حال كه بايد دارای فرم مورد نظر بوده و از نظر اقتصادی قابل قبول باشد، بايد استحكام و ايمنی كافی داشته باشد.
در بتن ریزی های با حجم محدود که معمولا از قالب به دفعات مکرر استفاده نمی شود از قالب های چوبی بهره می گیرند. اما در بتن ریزی های با حجم بالا در کارگاه های بزرگ بتنی ، بدلیل آن که از قالب ها بایستی بطور مکرر استفاده شود از قالب های فلزی استفاده می شود زیرا استفاده مکرر از قالب ها ، مقاومت و استحکام بالای قالب ها را می طلبد و قالب های فلزی به خوبی این امر را تحقق می بخشد. مزیت قالب های فلزی را می توان این گونه برشمرد:
شالوده ها ، اعضای سازه ای نسبتاً کم ارتفاعی هستند که تحمل بار سازه یا ماشین الات را به عهده دارند. شالوده ها به طور کلی به 4 دسته زیر تقسیم می گردند :
1 – شالوده ستون ها .
2 – شالوده دیوراها و شالوده های دیورای کوتاه .
3 – شالوده ستون های پل .
4 – شالوده ماشین آلات .
![]() |
22844259 - 021 (98+) |
![]() |
22844259 |
![]() |
22869149 - 021 (98+) |
![]() |
info.megr@gmail.com |